Köpa valp

Vad roligt att ni är intresserade av att köpa valp från mig. Då vi lägger stort engagemang i planering utifrån olika aspekter för att få fram rastypiska och harmoniska individer är vi minst lika måna om att våra valpar kommer till rätt hem :) det är därför viktigt för oss att få en bra kontakt med er valpköpare och vi vill gärna träffa er lika mycket som ni säkert vill träffa tiken till eran kommande valp :) 

Vi följer SWTK  och Ceskyterrierklubbens riktlinjer och SKK`s avtal för att ni som valpköpare skall känna er trygga i ert köp av valp av oss.

 

Utöver köpeavtalet kommer ni även erhålla :


-Vetrinärsbesikningsintyg (ej äldre än 7 dgr)

-ID märkta med chipp

-Vaccinerade

-Avmaskade

-Doldafel försäkrade i 3 år hos If

-Mat för den första tiden hemma.

-Pass till reducerat pris

- 1 års medlemskap i SWTK alternativt Ceskyterrierklubben.

-Samt ett valpkompendium med information och en fäll med mammans och syskonens doft och ett valppaket.


 Jag som uppfödare ser gärna att du hör av dig om du undrar över något eller bara för att uppdatera oss vad för spännande som händer med er nya familjemedlem.

Behöver ni åka bort så tveka inte att höra av er då vi i mån av tid gärna hjälper till att passa er hund. Vi erbjuder alltid en gratis klippning till våra valpköpare, sedan till reducerat pris. Viktigt att tänka på är dock att valpen/ hunden skall vara ren och tovfri. 

Vi kommer anordna valpträffar, klippkurs, utställningsträning samt andra roliga aktiviteter för dig och din hund så håll utkik på hemsidan, eller på någon av våra sociala kanaler på Fb eller Instagram🙂


Jag hoppas på en god kontakt med mina valpköpare då jag gärna vill kunna ta del av er valp/ hunds utveckling för att  kunna utvärdera mitt avelsarbete :) 

 Väl mött!

Patrik

Följ mig:

Följ mig gärna på någon av mina social medier för en bättre inblick i mina hundars vardag.