Regnbågensland

Någonstans finns en bro mellan himmel och jord...


Just på vår sida om himlen finns en särskild plats. Regnbågensbro. Då ett djur, som stått någon av oss särskillt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågensbro.

Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda, Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka. De som vart skadade eller lemlästrade, görs hela och starka igen, just som vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särksilt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring och leker tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran...blicken är spänd och uppmärksam, ivrig och åtålighet får kroppen att skälva. Plötsligt störtar han/hon iväg från gruppen, flyger över gräset så fort hans/hennes ben bär honom/henne, allt snabbare och snabbare...

Du har blivit upptäckt, och när du och din speciella vän äntligen möts, kramar ni varandra länge, överlyckliga att återförenas, för att aldrig mer bli skilda åt igen. Ditt ansikte blir vått med glädjekyssar, dina smeker igen det älskade huvudet, och du tittar åter igen in i ögonen på din tillitsfulla vän, som så länge varit borta från ditt liv, men aldrig frånvarande i ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens bro.. för att aldrig skiljas åt

Vår älskade Molly du fattas oss och jag kan inte hitta ord för den sorg som vi känner.💔 Vi är så tacksamma att få haft dig i våra liv även om det blev alldelses för kort.. hoppas du inte har ont längre vår fina..Älskar dig vår underbar älskling.💕

20171118-20211022


Följ mig:

Följ mig gärna på någon av mina social medier för en bättre inblick i mina hundars vardag.