2020

22/12 Molly är parad med Conor`s Riverwind Of The Que Shu:)

Patrik åkte iväg med Molly då hon hade en date inplanerad med en snygging, vi presenterar honom så snart vi vet om "daten" var lyckad.27/11 Molly har vart på hälsoundersökning :)

Då vi har tänkt att ta valpar på Mollys första löp efter valpningen så beslöt vi oss för att göra en extra koll så allt är ok men vår stora tjej. Självklart var allt toppen precis som vi todde, kanske hade ett trivselkilo ... hon vägde 14kg så där höll vi inte med vetrinären tycker hon är perfekt :)


4-6/9 Valparna flyttar till sina nya hem.På fredagen flyttade Alma till Norrköping, Alfred åkte till  Danmark då han kommer att bo och på kvällen var det dags för Abbe att flytta till Oxelösund. Sist ut var Alfred som fick åka på söndag förmiddag till Norge, Astrid kommer stanna kvar hemma hos oss i familjen.


4/9 Valpbesiktning.

Alla valparna fick sin ok stämpel i rumpan och är färdiga för leverans :) 


8/7 Vi hälsar A-kullen väkommen.

Mollys valpar föddes på dag 60 det blev 3 hanar och 2 tikar med en vikt mellan 233-286 gram både mamman och alla valpar mår bra. Jag är oerhört tacksam över all hjälp i fråga av "barnmorska" Barbro kennel Irish Tullamores och av Ulrika kennel House of Softy för all stöttning till mina ledare och kursare från uppfödarutbildningen som också fanns med på ett hörn,och självklart till hela min underbara familj. Ett särskillt tack till Maja som också var med vid själva valpningen. 


8/6 Ultraljud

Äntligen var det dags för Mollys utlraljud, och med tanke på hur illa hon har mått den sista veckan var vi säkra på att det var var något i magen iallafall :) Vi hade rakat lite själva hemma dagen innan men behövde ta lite extra. Vetrinären började med att klämma och känna på Molly innan vi äntligen var färdiga för själva ultrat, en otroligt härlig känsla att få se små "puppisar" på bildskärmen med små tickande hjärtan.


10/5 Valp träff

Idag har Kenzo vart på valpträff :) Stort tack till Marianne och Per som ordnat så att valparna fick prova på viltspår det var jätteroligt, Kenzo tyckte blodet smakade mums och rådjurs klöven var super :)  Alltid lika trevligt att träffas och prata hund och lite extra mysigt att få träffa kullsyskon till Kenzo.


9/5 Molly är parad

Patrik och Maja åkte iväg tidig morgon mot vellinge för att Molly skulle ha date med snyggingen House of Softy Pixel. Nu blir det några spännande veckor innan vi tar ultradjud.


7/5 Prog.test

Patrik åkte till Evidensia och tog test som visade att vi ska på date nu i helgen.  Tänk att vår  tjej kanske ska bli mamma i sommar :) 


25/4 Molly har börjat löpa :)


30/3 Valpkurs Nyköpings Brukshundsklubb

Kenzo och Maja började på valpkurs i dag men eftersom Kenzo fick sin 12 veckors spruta var det bara Maja vid detta tillfälle. Den 6 april skall prinsen med iallafall :o)


22/3 Klippkurs i Vellinge.

Maja & jag har vart på klippkurs ovh fått nya kunskaper samt lärt oss nya tekniker av HOS Ulrika, mumsat god mat som Tino bjöd på, träffat härliga hundar & hundfolk. Tack alla som var med & berikade vår dag :o)


3/3 Äntligen är han här! 

Kennelns första hane Wheaten Island`s Duke Zach vår Kenzo välkommen till oss. Tack Marianne & Per Kennel Wheaten Island för förtroendet <3


29/2 SVTEK/ÖSTEK

Domare: Jens Myrman, Sverige

Öppenklass tikar : Irish Mesmerize's Gerana aka Molly 2:a placering med excellent.

Kontakta mig gärna:

via fb kennelsidan & messinger där, eller via mailen


 Patrik Lilja


 Vadaregången 29,     61163 Nyköping

Mail:  lilja@irishsunbeams.se

Följ mig:

Följ mig gärna på någon av mina social medier för en bättre inblick i mina hundars vardag.