2020

Kennel Irish Sunbeams

8/6 Ultraljud

Äntligen var det dags för Mollys utlraljud, och med tanke på hur illa hon har mått den sista veckan var vi säkra på att det var var något i magen iallafall :) Vi hade rakat lite själva hemma dagen innan men behövde ta lite extra. Vetrinären började med att klämma och känna på Molly innan vi äntligen var färdiga för själva ultrat, en otroligt härlig känsla att få se små "puppisar" på bildskärmen med små tickande hjärtan.


10/5 Valp träff

Idag har Kenzo vart på valpträff :) Stort tack till Marianne och Per som ordnat så att valparna fick prova på viltspår det var jätteroligt, Kenzo tyckte blodet smakade mums och rådjurs klöven var super :)  Alltid lika trevligt att träffas och prata hund och lite extra mysigt att få träffa kullsyskon till Kenzo.


9/5 Molly är parad

Patrik och Maja åkte iväg tidig morgon mot vellinge för att Molly skulle ha date med snyggingen House of Softy Pixel. Nu blir det några spännande veckor innan vi tar ultradjud.


7/5 Prog.test

Patrik åkte till Evidensia och tog test som visade att vi ska på date nu i helgen.  Tänk att vår  tjej kanske ska bli mamma i sommar :) 


25/4 Molly har börjat löpa :)


30/3 Valpkurs Nyköpings Brukshundsklubb

Kenzo och Maja började på valpkurs i dag men eftersom Kenzo fick sin 12 veckors spruta var det bara Maja vid detta tillfälle. Den 6 april skall prinsen med iallafall :o)


22/3 Klippkurs i Vellinge.

Maja & jag har vart på klippkurs ovh fått nya kunskaper samt lärt oss nya tekniker av HOS Ulrika, mumsat god mat som Tino bjöd på, träffat härliga hundar & hundfolk. Tack alla som var med & berikade vår dag :o)


3/3 Äntligen är han här! 

Kennelns första hane Wheaten Island`s Duke Zach vår Kenzo välkommen till oss. Tack Marianne & Per Kennel Wheaten Island för förtroendet <3


29/2 SVTEK/ÖSTEK

Domare: Jens Myrman, Sverige

Öppenklass tikar : Irish Mesmerize's Gerana aka Molly 2:a placering med excellent.

Följ mig:

Följ mig gärna på någon av mina social medier för en bättre inblick i mina hundars vardag.