Kennel

Kennel Irish Sunbeams

Irish Sunbeams

Jag föder upp hundar av rasen Irish Softcoated Wheaten Terrier och kennel namnet Irish Sunbeams ansökte jag om och fick godkänt 2019 av FCI och SKK.

Valet av kennel namn kommer dels av rasens ursprungsland Irland samt värmen och glädjen som dessa hundar sprider och magin som utspelas när solens strålar leker i pälsen.

 

Min kennel ligger i den sörmländska kuststaden Nyköping där jag tillsammans med min familj och hundar bor i ett parhus med skogen och havet som närmsta granne. Jag har en liten och alldeles nystartad uppfödning där mitt mål är att föda upp harmoniska, pigga och glada rastypiska wheaten allt enligt SWTK rastandard och där jag självklart följer SKK`s riktlinjer och regler. 

Vi ser våra hundar som familjemedlemmar därför växer våra valpar och hundar upp tillsammans med oss då vi tror att detta skapar de bästa förutsättningar för varje enskild individ i deras utveckling.

 

Kenneln består just nu av våra tre tikar Irish Mesmerize's Gerana aka Molly, House Of Softy Holly aka Holly och Irish Sunbeams Astrid, vår kennelprins Wheaten Island's Duke Zach aka Kenzo ,min man Patrik och våra fyra barn.

 

Jessica: Går kurser, ser till att hundarna är rena och tofsfria samt att våra pälsklingar har ett trevligt uppförande.

Patrik: Är den som hjälper till vid utställning, parning och den som har hand om allt praktiskt gällande avtal m.m.

Linus: Lägger gärna spår i skogen till hundarna och går på promenader.

Maja: Handling vid utsällning, hjälper till vid parningar etc. och Kennelprinsen Kenzo`s matte

Theo: Tar gärna med hundarna på en cykel eller spring tur. 

Emma: Är den som ser till att alla hundar får rätt mängd mat och att det finns tillräckligt med leksaker till hundar och valpar. 


Hör gärna av dig om du är intresserad av valp eller foderhund, har frågor om min uppfödning, rasen, klippning eller bara vill komma på besök

Alfred bor nu i Noge

Astrid bor kvar i kenneln

Bilder från valparna ur A-kullens  nya hem :)

Alma heter nu Sally och bor i Norrköping

Abbe bor i Oxelösund

Följ mig:

Följ mig gärna på någon av mina social medier för en bättre inblick i mina hundars vardag.

Anton heter nu Eigil och bor i Danmark